Studio Vesna - nudimo vam pester izbor ženskih poročnih oblek. Izposoja poročnih oblek, poročne obleke, poročna obleka, obhajilna obleka, obleka, poroka

Facebook
Studio Vesna
Kalinškova ul. 2
4000 Kranj

G: 041 / 558-850

E:  info@porocneobleke.si
W: www.porocneobleke.si
Delovni časdopoldanpopoldan
ponedeljek, sreda, petek 15:00 - 19:00
torek, četrtek,
   
9:00 - 12:00 
sobota in drugi terminipo predhodnem dogovoru z vami
   

Domov

Obvestilo


RAZPRODAJA POROČNIH OBLEK

 Vabljeni na posezonsko razprodajo poročnih oblek do - 50%. Akcija traja do razprodaje zalog.


Za pomerjanje poročnih oblek, si rezervirajte svoj termin obiska !

Poročna pravljica ...

Že od najstarejših časov si vsa dekleta želimo eno stvar – najti življenjskega sopotnika, ki nas bo ljubil, spremljal, razumel in varoval vse življenje. Želimo princa na belem konju, ki nas bo nepozabno popeljal pred oltar, kjer si bosta zaljubljeno izpovedala ljubezen.   Za tako pomemben dogodek v življenju želimo izžarevati svojo lepoto ter z njo očarati bodočega moža in svate. Niz številnih trenutkov in detajlov moramo uskladiti, da bo poroka natanko taka kot si jo želimo. Eden izmed biserov je izbor poročne obleke.
 
Poročna obleka
spada med najpomembnejše dele celotnega dogodka, zato njena izbira ni preprosta. V obleki se želite počutiti lepo in udobno. Zliti se mora z vami in vašo osebnostjo, kot pri Pepelki, Trnjulčici, Sneguljčici in drugih.

V Studiu Vesna za vas sledimo zadnjim modnim trendom na področju poročnih oblek. Izbor materialov, dodatkov in krojev je premišljen in strokoven. Osebje Studia Vesna je strokovno usposobljeno in izkušeno za svetovanje pri vašem izboru. Želimo si pripraviti čudovito poročno obleko, ki bo zadovoljila vaša pričakovanja.   Vaše zadovoljstvo s poročno obleko bodo izžarevale vaše oči in izraz sreče na obrazu. Prepričani smo, da bodo to opazili tudi vsi drugi. Tako boste z vašo notranjo in zunanjo lepoto zasijali na poročni dan, ki vam bo ostal v najlepšem spominu vse življenje.  

Vesna Vindišar Vodja salona